CDS&C Consumables

Om zeker te zijn van een betrouwbare werking van haar kleuren mengsystemen, levert CDS&C ook de consumables zoals colorants, printer labels, vultrechters en de juiste machinereinigingsmiddelen. Stuk voor stuk producten die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die CDS&C ook aan haar hardware en diensten stelt.

CDS&C Colorant sf

Universele oplosmiddelvrije kleurpasta voor het aankleuren van basisverven uit het kleurmengsysteem. Voor gebruik goed oproeren of gedurende een halve minuut schudden. Altijd de volledige inhoud in één keer in de canister leegschenken. Niet als verf te gebruiken!

Download het Technisch Merkblad

Smartlabels

Labels voor de labelprinter die bij het kleurenmengsysteem wordt geleverd. 1 verpakking bevat 2 rolletjes met ieder 130 etiketten.

Vultrechters

Wegwerptrechters om snel en efficiënt de canisters te vullen zonder te knoeien.

CDS&C KMS Reiniger

Krachtig schoonmaakmiddel voor het reinigen van kleurmengsystemen. KMS Reiniger verwijdert snel en gemakkelijk gemorste kleurpasta en verfresten van zowel dispenser als schudmachine. Door de schuimvorming ontstaat geen hinderlijke nevel. CDS&C KMS reiniger is gebruiksklaar. Spuit een schuimlaag op het verontreinigde oppervlak. Laat ca. 30 seconden inwerken en verwijder daarna de schuimlaag met een vochtige doek.

Download het Technisch Merkblad

Universele kleurpasta’s

Universele kleurpasta’s voor het aankleuren van muurverven en lakken die niet zijn bedoeld als basis voor een kleurenmengsysteem. Voor zowel acryl – als oplosmiddelhoudende muurverf en lakken. Verkrijgbaar in een aantal veel voorkomende kleuren, verpakt in een blister met een duidelijke indicatie van de te bereiken tinten.

Roerhoutjes

Handige roerhoutjes, verkrijgbaar voor lakken (verpakking van 500 stuks) en muurverf (250 stuks).