Dispensers

De kleurendispenser zorgt er voor dat er exacte hoeveelheden van de diverse kleurpigmenten aan een basisverf worden toegevoegd. Dit proces wordt aangestuurd door een computer met een database voor meer dan 40.000 kleuren. CDS&C levert dispensers voor zowel kleine als grote hoeveelheden verf en kleurpasta. Per situatie wordt bekeken welke machine het beste aan uw behoeftes voldoet. Deze dispensers worden geleverd met een computer met randapparatuur.

HA450 dispenser

De HA450 is het resultaat van intensieve doorontwikkeling tussen leverancier en eindgebruiker en staat bekend als een zeer betrouwbare en nauwkeurige machine. Uitgevoerd met een elektrische verstelbare verpakkingstafel, zeer nauwkeurige pistonpompen en het automatische reinigingssysteem. De HA450 is uitermate geschikt voor de DHZ bouwmarkt, middelgrote winkels of verfvakhandel.

HP500

De HP500 is een simultaan doserende machine met een ingenieus afsluitsysteem en automatisch reinigingssysteem voor de doseeropening. Hierdoor wordt aandroging van pasta en miskleuren voorkomen. De hoge doseersnelheid ( ± 0,3 liter per pastalijn), door de simultaan werkende pistonpompen, staat garant voor een professionele snelle machine. De HP500 is perfect voor inzet in grote winkels of verfvakhandel.

D410

De D410 is een simultaan doserende machine op basis van bellow pompen. De reiniging van de doseeropening en het afsluiten hiervan is handmatig. Door de simultaan werkende bellow pompen, kan de D410 met een gemiddelde doseersnelheid van ± 0,2 liter per pastalijn, prima worden ingezet in DHZ en retail winkels.

Flex 500 (voorheen Lenteq QA240)

Als het gaat om functionaliteit en inzetbaarheid, is de Flex 500 te vergelijken met de HA150. Van de QA240 / Flex500 heeft CDS&C een wisselende voorraad van zowel nieuwe als gebruikte en gereviseerde modellen.

HA150 dispenser

De HA150 is speciaal ontwikkeld voor de DHZ en retail markt en vraagt minimaal dagelijks onderhoud. Een automatisch reinigingssysteem en betrouwbare pistonpompen, staan garant voor een nauwkeurige machine voor de kleinere en middelgrote verfwinkel.

X-smart

De X-Smart automatisch dispenser is een low budget machine, die eenvoudig door de eindgebruiker in elkaar gezet kan worden. Zeer compact en bijzonder eenvoudig in gebruik en onderhoud.