Schudders

CDS&C levert excentrische en bi-axiale schudders van Fast & Fluid en CPS voor het snel en efficiënt mixen van lak, muurverf en sierpleisters in hun oorspronkelijke verkoopverpakking.

GA450

De GA450 is een mixer van Fast & Fluid die de verpakking bi-axiaal mengt. Anders dan de SK en QO modellen die de verpakking excentrisch schudden met een hoge frequentie, mengt de GA450 de verpakking over de kop en met een draaibeweging over de lengte as.

QO-60

De QO-60 schudder van Lenteq is qua functionaliteit en inzetbaarheid te vergelijken met de SK450. Van de QO-60 hebben wij een wisselende voorraad van zowel nieuwe als gebruikte en gereviseerde modellen.

SK450

De SK450 is een robuuste doorontwikkeling van de SO400 schudder van Fast & Fluid. Het uiterlijk en de afmeting komen grotendeels overeen met de SK350, maar de verbeterde specificaties zoals bijvoorbeeld de automatische blik/emmerdetectie en hoge en lage druk instelling, maken van de SK450 een allround machine voor een verkooppunt met een medium tot hoog volume.

SK350

De SK350 is het instapmodel van Fast & Fluid met een capaciteit van 35 kg. en is geschikt voor een verkooppunt met een laag tot medium volume. Door de handmatige, interne schuifdeur is een minimale opstelruimte nodig. De 3 vaste schudtijden garanderen een eenvoudige bediening.